Financiering

Financiering

Ik kan U graag op weg helpen bij het vinden van een op maat gesneden financiering van uw appartement of woning in Berlijn en beschik over de nodige Nederlandse en Duitse contacten, en gerenommeerde banken.

Nederlandse financiering van uw eerste of tweede woning in Berlijn
Indien U in Nederland belastingplichtig bent en als de inkomsten nu en de ontwikkeling van de inkomsten in de toekomst geen reden tot zorg geven, is een Nederlandse financiering een optie. Een eventueel tweede inkomen van uw partner kan de mogelijkheden aanzienlijk verruimen. De bank neemt het tweede inkomen volledig mee bij het bepalen van de financiële mogelijkheden. Voor een eerste eigen woning, die dient als hoofdverblijf kan een verstrekking plaatsvinden tot 125% van de executiewaarde of tot 100% van de stichtingskosten.
Voor een tweede woning kan een hypotheek worden verleend tot 75% van de executiewaarde, waarbij minimaal een bedrag van €75.000 vereist is.

Duitse financiering van Uw eerste of tweede woning in Berlijn
Mijn contacten in de Berlijnse financiële wereld, maken het mogelijk dat ik met succes Duitse banken en instellingen kan interesseren voor de financiering van een eerste en tweede woning. De Duitse rente is vaak lager dan de Nederlandse, maar de voorwaarden zijn veel strenger. U dient minimaal 25% van de aankoopsom zelf in te brengen en een aflossingsvrije hypotheek is hier onbekend. De hypotheekaanvrage moet wel minstens €100.000 bedragen.

Vastgoed
Duitse banken zijn graag bereid verhuurde vastgoed-objecten (woningen, kantoren, etc.) te financieren. Ik kan U graag introduceren bij mijn Berlijnse netwerk.

Ik kan U graag introduceren bij mijn Berlijnse netwerk.


Video

Nederlandse Ambassade
Jan Boeles DVD Berlijn, Bouwfonds, LVB Networks
Berlijn
NL ambassade, Christian Richter
Nederlandse ambassade
Bezoek de spectaculaire Nederlandse ambassade van Rem Koolhaas. Voor meer informatie over de mogelijkheden klik hier.